Tarieven

Jullie liefde is uniek en  in jullie liefdesverhaal is jullie trouwdag een bijzonder hoofdstuk. Een dag vol liefde, spontane lachbuien en emotionele omhelzingen. Laten we de kunst van liefde en fotografie combineren. Ik ben er voor jullie om deze bijzondere momenten vast te leggen, zodat jullie ook na de bruiloft kunnen nagenieten van deze mooie dag.

 Of je nu droomt van een intieme ceremonie of een uitbundig feest, jullie wensen staan op 1. Neem daarom contact met mij op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Zo maken we jullie dag onvergetelijk!

VOOR ONBETAALBARE HERINNERINGEN

Liefde is onbetaalbaar, maar het vastleggen van die waardevolle momenten hoeft dat niet te zijn.

Ontdek het All-in Pakket waarbij alle momenten worden vastgelegd, van begin tot het eind! In het inclusieve trouwboek wordt elke foto een onbetaalbare herinnering. Wil je liever een trouwfotograaf voor een dagdeel? Uiteraard is dat ook mogelijk. Hieronder een overzicht van de tarieven. Heb je specifieke vragen of wensen? Neem gerust contact met mij op!

Alle fotografie pakketen en uurtarief zijn inclusief:

  • BTW
  • Reiskosten
  • kennismakingsgesprek
  • Fotobewerking

Enthousiast geworden en benieuwd naar mijn mogelijkheden voor jou?

Thomas Lapperre

"Daniël maakte de foto's van onze bruiloft in Arbanasi, Bulgarije. Een prachtige locatie, maar ook een bijzondere bruiloft. Lilly is Bulgaars, ik Nederlands, en onze vrienden en familie zagen elkaar voor het eerst. Dat feestelijk samenkomen van mensen met een diverse achtergrond, heeft Daniël uitmuntend goed op camera vastgelegd. Hij was altijd op de achtergrond zodat alle ceremonies prima verliepen, en op de juiste momenten maakte hij precies de foto waarmee we achteraf konden zeggen: zo was het precies. Zijn foto's leggen de essentie van het samenzijn vast. Ik kan Daniël Roozing Fotografie absoluut aanraden als trouwfotograaf."

Martine van der Pas

"Daniel weet de echte sfeer op beeld vast te leggen. Hij fotografeert subtiel vele mooie momenten, van het bruidspaar maar ook van de gasten. Zo geeft zijn fotoreportage een prachtig inkijkje in de mooiste dag. De fotoboeken die hij maakt, waarvoor hij de foto's ook bewerkt, zijn heel mooi. Tip: laat hem van tevoren weten of je fan bent van (veel) zwart wit foto's, of meer van kleur."

Chantal Verveer - Konijn

"Eigenlijk in 1 woord top! Daniël maakt ontzettend mooie foto's op een ontspannen manier. De communicatie is helder en duidelijk en hij komt zijn afspraken goed na. Als je nog een fotograaf zoekt dan ben je bij Daniël aan het goede adres!"