Informatie

Jouw wensen

Als eerste het belangrijkste, jij en je partner! Wat verwachten jullie van mij als trouwfotograaf en wat zijn jullie wensen? Altijd zal ik eerst telefonisch contact met jullie opnemen om af te stemmen wat jullie wensen zijn. Welke momenten moeten zeker vastgelegd geworden? Wil je bijvoorbeeld foto’s van het aankleden en opmaken? Vind je het leuk dat er foto’s geschoten worden tijdens het eten? Of liever even rust? Voor hoeveel uur wil je een fotograaf op jullie bruiloft?

Het zijn misschien vragen waar je nog niet over hebt nagedacht, daarom help ik je hier graag bij.

Kennismaking

Nadat wij de wensen en behoeften besproken hebben en de offerte akkoord is, wil ik natuurlijk heel graag meer weten wie jij en je partner zijn. Tijd voor een kennismakingsgesprek! Mocht je toch liever eerst kennismaken voordat een offerte wordt opgemaakt, dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Ik kom heel graag bij jullie langs. Dit kan gewoon bij jullie thuis en is uiteraard gratis. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen, maar ook de details (voor zover bekend) van de bruiloft komen ter sprake. Denk hierbij aan de locatie. Zijn er verschillende locaties waar de bruiloft plaats gaat vinden? Welke specifieke plekken zijn voor jullie bijzonder? Ook zal ik jullie nog meer vertellen over mijn werkwijze. Op die manier weet ik wat jullie van mij verwachten en werken we toe naar een onvergetelijke dag met een perfect eindresultaat: jullie trouwalbum!

Werkwijze

Op jullie trouwdag staan jullie centraal en vinden jullie mij op de achtergrond. Ik ga onopvallend te werk en gedraag me als één van de gasten. Zo kan ik de spontane, bijzondere, emotionele momenten vast te leggen. Om de sfeer niet te verstoren van de ceremonie en het feest, werk ik bewust zonder flitsers. Bovendien heb ik geïnvesteerd in professionele apparatuur waardoor ik bij weinig licht nog steeds zeer goede foto’s kan maken.

Wat voor jullie het allerbelangrijskte is: geniet! Geniet van de dag vol met liefde, familie en vrienden, dan zorg ik wel voor de unieke herinneringen.