informatie – oud


Jouw wensen

Als eerste het belangrijkste, jij! Wat verwacht jij van mij en wat zijn jouw wensen? Ik zal altijd eerst telefonisch contact met je opnemen om samen even af te stemmen wat jouw wensen zijn. Denk daarbij aan welke onderdelen je gefotografeerd wilt hebben: wil je wel of niet een fotograaf bij het aankleden en opmaken. Vind je het fijn dat de fotograaf tijdens het eten (speeches?) ook foto’s maakt en mag hij dan mee eten? Of liever even rust? fotograaf op het feest? Of misschien alleen de receptie? Dat zijn allemaal vragen waar je zelf misschien nog niet eens over nagedacht hebt maar die wel belangrijk zijn in het totaal plaatje.

Kennismakking

Nadat we dit afgestemd hebben en we zijn het eens geworden over de daaruit volgende offerte wil ik heel graag weten wie jij bent en waarschijnlijk andersom ook. Dus, tijd voor een kennismakingsgesprek. (Liever eerst even kennismaken of heb je nog een paar vragen die je beantwoord wilt hebben vóór we een offerte opmaken? Geen probleem! Ik kom graag  bij jullie langs om al jullie vragen te beantwoorden!) Dit mag gewoon bij jou thuis en is uiteraard gratis. Tijdens dit gesprek zullen we de tijd nemen om elkaar een beetje te leren kennen en gaan we samen nog meer kijken naar de details, voor zover die al bekend zijn. Denk hierbij aan de verschillende locaties waar jullie bruiloft gaat plaats vinden. Ook zal ik je nog wat meer vertellen over hoe ik werk zodat we samen tot een perfect eindresultaat kunnen komen: jullie trouwalbum!


Trouwalbum

Trouwalbum? Krijgen we die ook dan? Jazeker! Die zit gewoon bij de prijs inbegrepen! (Bij een minimum afname van 6 uur is een album van 20x20cm inbegrepen. Bij een minimum afname van 10 uur is een album van 30x30cm inbegrepen.)

Werkwijze

Op de dag zelf zal ik onopvallend te werk gaan en mij vooral op de achtergrond houden, behalve op de momenten waar dat echt niet anders kan. Om jullie ceremonie en feest niet te verstoren werk ik bewust zonder flitsers en heb ik geïnvesteerd in professionele apparatuur waarmee ik ook bij weinig licht nog steeds zeer goede foto’s kan maken. En wat voor jullie het belangrijkst is, genieten!!
Geniet jij maar gewoon van je dag dan zorg ik wel voor de herinneringen.